Diepswal 27
9101 LA Dokkum

.
Midden in het historische centrum van Dokkum ligt Museum Dokkum. Het museum bevindt zich in een aantal historische panden, waaronder het zeventiende-eeuwse gebouw van de Admiraliteit van Friesland en Groningen.
In een voormalig pakhuis van rond 1800 is een permanente tentoonstelling over Bonifatius (± 672-754) te zien, die een uniek beeld van het leven van Bonifatius geeft.
.

. In het museum is een Toeristen Informatie Punt ingericht waar we u helpen alle vragen over Dokkum en omgeving te beantwoorden.
Rondvaarten
Op dinsdag, donderdag en zaterdag zijn er om 14.00 uur rondvaarten door de historische grachten van Dokkum in combinatie met een museumbezoek, € 9,50 p.p.
.


 .
NAAR BOVEN

.

.
Winkel
Het museum heeft een bescheiden museumwinkel. Hier kunt u onder andere terecht voor boeken, ansichtkaarten en souvenirs. Verder verkopen wij diverse letterlappatronen, naar letterlappen uit de collectie van het museum.
Bestellingen kunnen telefonisch worden doorgegeven. Versturen kan door heel Nederland. Verzendkosten zijn vanaf € 3,00.
.
Openingstijden: We zijn open van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en op koopzondagen van 13.00 tot 17.00 uur.
.

Toegankelijkheid
 Museum Dokkum  is gevestigd in meerdere historische panden. Bezoekers in een rolstoel kunnen alleen de permanente Bonifatius tentoonstelling bezoeken.
.


Museum Dokkum

Diepswal 27
9101 LA Dokkum

.
tel. 0519-293134
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
http://www.museumdokkum.nl/
 

NAAR BOVEN